Ruritage vizite bilaterale de transfer de cunoştinţe
 
 
 
 
 
Proiect de parteneriat international: RURITAGE -Rural Regeneration through systemic heritage-led strategies
 
 
 
 
 
 
 
 
 

         
Proiectul  de dezvoltare rurală  "RURITAGE - Rural Regeneration through systemic heritage-led strategies" iniţiat de Universitatea din Bologna, Italia este finanţat prin intermediul programulul de cerecetare şi inovaţie al Uniunii Europene, HORIZON 2020. 
RURITAGE, proiectul nostru international axat pe tema patrimoniului cultural si natural a ajuns la o noua faza, intalnirile  bilateralede studiu si mentorare, in cadrul carora Molnar Sandor, presedintele Asociatiei Via Mariae a reprezentat organizatia noastra in vizita facuta la UNESCO Karawanken/Karavanke Geopark in august, anul acesta, iar la inceputul lui octombrie am avut placerea sa gazduim reprezentantii geoparcului pentru o vizita de 3 zile, cu ocazia caruia ei au luat parte, printre altele,  la un pelerinaj pe Calea Mariei si au participat la a 9-a editie a Conferintei Via Mariae.

Impreună cu Consiliul Judeţean Harghita, Asociaţia Pro Educatione reprezintă ruta de pelerinaj Via Mariae în cadrul proiectului de dezvoltare rurală RURITAGE finanţat de programul cadru de cercetare şi inovare Horizon 2020 al Uniunii Europene (Mai multe informaţii despre proiect la www.ruritage.eu).

Despre asociaţie

Asociaţia Pro Educatione

Reţea pentru Formarea Adulţilor

Fondată în anul 2011, Asociaţia Pro Educatione creează reţea profesională a organizaţiilor din domeniul educaţiei adulţilor, asigură cunoştinţe teoretice şi practice bazate pe valori creştine, acordă sprijin intelectual-profesional, spiritual şi financiar membriilor săi, şi însoţeşte munca lor cu exigenţă profesională.
Reţeaua noastră reuneşte forţele acelor organizaţii de educaţie a adulţilor care îşi asumă valorile creştine, şi îşi desfăşoară activitatea lor sub auspiciile diocezei Alba Iulia din Transilvania. Este coaliţia de lobby şi advocacy a acestor organizaţii membre.

fotogaleria

TAGOK

SPONSORI

iratkozzonfel