Május elején a Hargita Megyei Munkaerő-Elhelyezési Ügynőkségnél mutattuk be a SMART projekt előzményeit, valamint a SMART innovációs álláskeresésben segítő online eszköz nyújtotta lehetőségeket. Tiberiu Pănescu, az intézmény igazgatója együttműködéséről biztosított, a SMART eszköz elérhetőségét az ügynőkség internetes oldalán is megosztják, továbbá letesztelik miként hasznáhatják karrier tanácsadási tevékenységük során.
A SMART projekt szakközépiskolákban való népszerűsítésére szórólapok készültek a diákok, valamint a pedagógusok részére.
A szakmai fórumra a PEDAGÓGUS – ISKOLA –TÁRSADALOM
KAM - REGIONÁLIS ÉS ANTROPOLÓGIAI KUTATÁSOK központjában került sor 2017. november 29. - én.
A szakmai fórumra 2018 január 22-én került sor.

Cél:
  • ifjúságépítés, az oktatásból a munkaerőpiacra való átmenet segítése, a munakerőpiaci integráció segítése

  • készség és képesség mérés, egyéni profilok társítása, a munkahelyen elvárs készségek és képességeknek megfelelőenMultiplikátor képzésre hívunk minden olyan érdeklődőt, aki indíttatást érez magában arra, hogy korunk egyik aktuális kihívásában a migráns – menekült, migráció, menekültválság, tematikában szívesen elmélyülne, akár azzal a céllal is, hogy a megismert tartalmakat, üzeneteket további célcsoportoknak továbbadja.  
Célunk ezzel a képzéssel az informálás, érzékenyítés, párbeszédre hívás.

2018
Jan. 01.
                                                                    


Belépés a készségfelmérő eszközre itt  vagy az alábbi linken:
https://kidsfreckles.com/smart/smart/user/sign-in/signup

A készségfelmérő eszköz egyszerű regisztráció után érhető el.
A teszt 20-30 percet vesz igénybe.
„Nincs gondom vele, ha szükség esetén tovább kell dolgozni. Ez hozzátartozik a munkához.” „Ó ne, utálom az állandó váltásokat. Így nem tudok egyik feladatra sem normálisan koncentrálni.” „Nem szeretek időnyomás alatt dolgozni. Teljesen feszült leszek tőle és nem tudom megfelelően elvégezni a dolgom.” „Azért kaptam az előléptetést, mert jó vagyok a munkámban, ezért úgy gondolom, hogy meg tudok bírkózni az új kihívással.”
Ön hogy is áll a hasonló munkahelyi helyzetekkel? Tesztelje le a SMART álláskeresésre és kompetenciamérésre alkalmas ezközzel itt: https://kidsfreckles.com/smart/smart/user/sign-in/signup 
2017
Nov. 10.
Kezdő és tapasztalt keresztény csoportvezetőket egyaránt hív az a képzés, amelynek megszervezésére és megvalósítására a Caritas Szociális Ágazat és az Erdélyi Háló Egyesület munkatársai vállalkoztak.
Institutio Pro Educationem Transilvaniensis (Pro Educatione) Egyesület
Tanulmányi és Felnőttképzési Hálózat
RO – 530203 Miercurea Ciuc, str. Szék nr. 147
Tel.: +40-266-372.126, Fax +40-266-372.145
Mobil: +40-722-388.651
office@proeducatione.ro
Iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!