Egy korábbi bejegyzésünkben már írtunk arról, hogy a STOP nemzetközi Erasmus+ projektben a tananyag tesztelése a következő lépés. Erről szeretnénk most röviden beszámolni.

A Pro Educatione Egyesület két külsős szakembert küldött Bécsbe 2022. március  22-24 között, akik részt vettek a STOP tananyag első tesztelésében. Margareta Adela Chitu és Balázs Ágnes Renáta a Hargita Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Igazgatóság munkatársai. A szakemberek a tananyag mind a 6 fejezetét áttanulmányozták. Véleményük, visszajelzésük szerint az összeállított anyag jól felépített, valamennyi fontos témára kitér, érdekes, leköti az olvasó figyelmét. A teszt pedig segítség az ismeretek leellenőrzésében. A szakemberek úgy vélik, hogy konkrétan a segítő szakmában sokan tudják használni majd ezeket a tartalmakat. A résztvevőink arra vállalkoztak, hogy itthon a munkatársaik és a gyermekvédelmi igazgatóság bedolgozói részére tartanak egy bemutató szemináriumot a teljes tananyagról.

Külső szakembereink, akiket az Áradat Egyesület részéről már a kezdetektől bevontunk a projektbe, szintén nagyon gyakorlatiasnak és hasznosnak vélik az elkészült tananyagot. Az Áradat Egyesület is be tudja építeni munkájába, képzéseibe ezeket a tartalmakat.

Vissza

Fotógaléria - 1 fotó

Eseménytár

     
Institutio Pro Educationem Transilvaniensis (Pro Educatione) Egyesület
Tanulmányi és Felnőttképzési Hálózat
RO – 530203 Miercurea Ciuc, str. Szék nr. 147
Tel.: +40-266-372.126, Fax +40-266-372.145
Mobil: +40-722-388.651
office@proeducatione.ro
Iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!