A Pro Educatione Egyesület HargitaMegyeTanácsával együtt képviseli a Máriaút - Via Mariae zarándokutat az Európai Únió Horizon 2020 kutatási és innovációs keretprogramjában támogatott RURITAGE vidékfejlesztési program keretében (További infók a projektről www.ruritage.eu).

A projekt keretében indított fotópályázat által alkalmunk nyílik megmutatni a világnak a Mária út és vidékünk egyediségét, természeti és kulturális csodáit, népszerűsíthetjük a zarándoklat szellemiségét.
A fotópáyázatra 2020 október 31. -ig lehet benevezni.
A fotópályázat nyertese meghívást kap Párizsba, a RURITAGE projekt utolsó eseményére, amelyre 2022 -ben kerül sor az UNESCO székhelyén. Ugyanitt a legjobb fotókból kiállítást is szerveznek. Továbbá, a kiválasztott fotók a projekt és a projektpartnerek honlapján is meg fognak jelenni.
További információkért kérjük tekintse meg a https://www.ruritage.eu/collaborate-with-us/ruritage-photo-contest/ honlapot, esetleges kérdéseit az office@proeducatione.ro e-mail címen várjuk.
A szabályzat megtekinthető itt: http://hargitamegye.ro/upload/public/proiecte_palyazat/Ruritage/RURITAGE_FotoSzabalyzat.pdf
A fotókat a a https://forms.gle/N4Gz5EXm1TDtx9a38 linkre kell feltölteni, ugyanakkor kérjük küldjék el a ruritage@mail.hargitamegye.ro e-mail címre is.

Vissza

Fotógaléria - 1 fotó

Eseménytár

     
Institutio Pro Educationem Transilvaniensis (Pro Educatione) Egyesület
Tanulmányi és Felnőttképzési Hálózat
RO – 530203 Miercurea Ciuc, str. Szék nr. 147
Tel.: +40-266-372.126, Fax +40-266-372.145
Mobil: +40-722-388.651
office@proeducatione.ro
Iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!