2015. április 22-23 között a Pro Educatione Egyesület küldöttsége részt vett a FEECA (Európai Katolikus Felnőttképző Hálózat) éves találkozóján, Németországban, Kölnben. A találkozó ez évi témája – Új médiaeszközök a katolikus felnőttoktatásban.
2015. április 22-23 között a Pro Educatione Egyesület küldöttsége részt vett a FEECA (Európai Katolikus Felnőttképző Hálózat) www.feeca.org éves találkozóján, Németországban, Kölnben. A találkozó ez évi témája – Új médiaeszközök a katolikus felnőttoktatásban.
A kétnapos rendezvény megbeszéléseket, projekt bemutatókat, workshopokat, tapasztalatcserét és médiaorgánum látogatást foglalt magába. A meghívott előadók közt a mainzi Katolikus Főiskola, a WDR televízió és rádió csatorna, valamint a brüsszeli Európa i Katolikus Ifjúsági Munka és Felnőttképzési Iroda munkatársai.
A találkozón a témakörhöz tartozó saját projektek és megvalósítások kerültek bemutatásra, amelyekben fontos szerepet játszottak az új médiaeszközök. Egyesületünk a Parenting Fit for Future című projektjét mutatta be. A találkozó alkalmával a Dom Radio csatorna és a WDR televízió és rádiócsatorna mindennapjaiba is betekintést nyerhettünk, ez Európában a BBC után a második legnagyobb csatorna. A programon Erdélyből 4 fő vett részt, a Pro Educatione operatív munkacsoportjának két tagja és két hálózati tagszervezet munkatársa.

Vissza

Fotógaléria - 2 fotó

Eseménytár

     
Institutio Pro Educationem Transilvaniensis (Pro Educatione) Egyesület
Tanulmányi és Felnőttképzési Hálózat
RO – 530203 Miercurea Ciuc, str. Szék nr. 147
Tel.: +40-266-372.126, Fax +40-266-372.145
Mobil: +40-722-388.651
office@proeducatione.ro
Iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!