A Pro Educatione őszi hálózati találkozója (2021. október 26.-án) az érvényben levő járványügyi intézkedésket figyelembe véve hibrid találkozó formájában  (online+személyes részvétel) valósult meg. A találkozó nyitóakkordjaként a Pro Educatione egyesület operatív igazgatója SZakács Ferenc Sándor köszöntötte a résztvevőket és beszámolt az egyesület idei tevékenységéről, nemzetközi kapcsolatairól, projektjeinek (Erasmus+ STOP projekt és NAMED projektek) alakulásáról. Ezt követően  jelenlévő tagszervezek meséltek az elmúlt hónapok tevékenységeiról, tapsztalatairól.  Beszámolójuk alapján mindenki alkalmazkodott az online térben tartandó programokhoz, összességében sok programot, képzést, tábort sikerült újraindítani, lebonyolítani 2021-ben.
A szakmai találkozó keretében Gulyás Péter - Egyházi Fejlesztők Vezetője (Budapest) tartott előadást Tanulás, fejlődés és társadalmi válaszadás a keresztény felnőttképzési szervezetek életében címmel.  Az előadást követően a jövöbeni tervekről, célokról, a hálózati együttműködés folytatásánal mikéntjéről folyt kötetlen beszélgetés. 
 A Pro Educatione egyesület működését 2021-ben  a Bethlen Gábor Alap is támogatta, működési költségeinkhez való hozzájárulásukat ezúton is köszönjük. 


Vissza

Fotógaléria - 3 fotó

Eseménytár

     
Institutio Pro Educationem Transilvaniensis (Pro Educatione) Egyesület
Tanulmányi és Felnőttképzési Hálózat
RO – 530203 Miercurea Ciuc, str. Szék nr. 147
Tel.: +40-266-372.126, Fax +40-266-372.145
Mobil: +40-722-388.651
office@proeducatione.ro
Iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!