Elkészült a vendégmunkások képzésére szolgáló tananyag.

A 2020. június 15–17. között tartott a projekt második learning activity foglalkozása, egy háromnapos műhelymunka, amelyben sok mindent tanultunk curriculumok kidolgozásáról, bevándorlóknak és külföldi vendégmunkásoknak hasznos tanítási módszerekről és tartalmakról, illetve online tanulási és tanítási eszközökről. A meghívott előadók és a projektcsapat bemutatói mellett a workshop alatt gyakorlatias feladatokon is dolgoztunk, melyek segítettek elmélyíteni a hallottakat.

Hálásak vagyunk vendégelőadóinknak, Butyka Máriának, Hitter Kovács Andreának és Jelena Stasinicnek, akik szemléletes előadásokkal segítették tanulási tevékenységünket. E program után készen álltunk a projekt második munkafázisára: megalkotni egy interdiszciplináris, több szektort is érintő felnőttképzési tananyagot, vendégmunkások részére. 

A vendégmunkások tanulási igényeire és szükségleteire válaszoló felnőttképzési tananyag 2020 júniusa és novembere között készült el. Több nyelven ingyenesen hozzáférhető ez a tananyag a projekt honlapján. https://www.nameducation.net/home/english/material/

Következő lépésben a tananyag gyakorlati tesztelését tervezzük külföldi munkavállalásra induló székelyföldi felnőttek körében.

Vissza

Fotógaléria - 3 fotó

Eseménytár

     
Institutio Pro Educationem Transilvaniensis (Pro Educatione) Egyesület
Tanulmányi és Felnőttképzési Hálózat
RO – 530203 Miercurea Ciuc, str. Szék nr. 147
Tel.: +40-266-372.126, Fax +40-266-372.145
Mobil: +40-722-388.651
office@proeducatione.ro
Iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!