A Pro Educatione Egyesület – Tanulmányi és Felnőttképzési Hálózat, tagszervezeteivel együttműködésben, az elmúlt egy év alatt összesen 13 olyan képzést tudott elindítani vagy megtámogatni, amelyek az egyházközeli szervezetek és munkatársak szervezési és gazdasági képességeiknek fejlesztését szolgálják. A képzések célcsoportja plébániai munkatársak, önkéntesek, egyházi és egyházközeli szervezetek, csoportok működtetői és tagjai.
A programok között vannak önálló, több alkalmas és több helyszínen zajló, képzési programok, illetve rövidebb szemináriumok, amelyek egy-egy nagyobb képzésben vagy tanfolyamban kaptak helyet.
A kezdeményezők figyelmet fordítottak arra, hogy a képzési programok a gazdasági fejlődés fogalmának a keresztény, etikus megközelítését szorgalmazzák és népszerűsítsék.
A projekt révén a Pro Educatione Felnőttképzési Hálózat és tagszervezetei számos új tananyaggal, új képzési program koncepciójával gazdagodik, melyek révén a képzések megismtelhetőek más célcsoportok részére is.
A képzések egy részét az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával valósítottuk meg, másokat meg a Renovabis németországi segélyszervezet támogatásával.

Vissza

Fotógaléria - 4 fotó

Eseménytár

     
Institutio Pro Educationem Transilvaniensis (Pro Educatione) Egyesület
Tanulmányi és Felnőttképzési Hálózat
RO – 530203 Miercurea Ciuc, str. Szék nr. 147
Tel.: +40-266-372.126, Fax +40-266-372.145
Mobil: +40-722-388.651
office@proeducatione.ro
Iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!