Célcsoport: sekrestyések, harangozók; adminisztrátorok, egyháztanácsosok csoportvezetők, szentségi felkészítőkben (elsőáldozás, bérmálkozás stb.) segítő önkéntes munkatársak
Szervező: a Gyulafehérvári Főegyházmegye Pasztorális Bizottsága

Helyszínek és időpontok:

Kolozsvár: Szent Mihály plébánia; november 27. Téma: Erőforrásaink és ikebanakészítés, virágkötészet (sekrestyéseknek)

Gyergyószentmiklós: Szent Miklós plébánia; 2019. március 9. Téma: Aktuális kérdések (irodai alkalmazottaknak)és liturgikus tárgyaink az evangelizáció szolgálatában (sekrestyéseknek, harangozóknak)

Marosvásárhelyen már lezajlott a képzés november 21-én. 

Jelentkezéssel kapcsolatos információk: Molnár Izabella 0753869706, molnarizabella@yahoo.comSekrestyések, harangozók; adminisztrátorok, egyháztanácsosok csoportvezetők, szentségi felkészítőkben (elsőáldozás, bérmálkozás stb.) segítő önkéntes munkatársak

A képzés része a „Gazdasági képzéssel az erős egyházközségért” - a Pro Educatione hálózati tagszervezeteinek közös megvalósításában zajló projektnek. Támogatók: az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Renovabis németországi segélyszervezet.

A http://proeducatione.ro/ és a https://www.facebook.com/proeducatione/ oldalon megtalálható a képzések összefoglaló táblázata.

„Gazdasági képzéssel az erős egyházközségért” - A Pro Educatione hálózati tagszervezeteinek közös megvalósításában zajló projekt. A képzések és programok megvalósulását az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Renovabis segélyszervezet támogatja.

Vissza

Fotógaléria - 2 fotó

Eseménytár

     
Institutio Pro Educationem Transilvaniensis (Pro Educatione) Egyesület
Tanulmányi és Felnőttképzési Hálózat
RO – 530203 Miercurea Ciuc, str. Szék nr. 147
Tel.: +40-266-372.126, Fax +40-266-372.145
Mobil: +40-722-388.651
office@proeducatione.ro
Iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!